MINI JCW - header mobiel
MINI JCW - header mobiel

MINI JOHN COOPER WORKS MAAKT ZIJN DEBUUT.

24 uur van de Nürburgring.

HET LANGVERWACHTE DEBUUT.

MINI liefhebbers kunnen zich opmaken voor het langverwachte debuut van de nieuwe MINI John Cooper Works! Tijdens de 24uurs race van de Nürburgring zal de nieuwe MINI zijn eerste opwachting maken. De officiële wereldpremière vindt naar verwachting in de herfst van 2024 plaats en is een belangrijke mijlpaal in MINI’s toewijding aan innovatie en erfgoed. Deze nieuwe John Cooper Works is ontwikkeld om grenzen van snelheid en wendbaarheid te verleggen en zal beschikbaar zijn met zowel benzine- als elektromotor.

EEN EERBETOON.

De MINI John Cooper Works is gehuld in een op maat gemaakte camouflage, wat een eerbetoon is aan de iconische rood-witte kleurschema’s die in de jaren 60 werden gebruikt voor klassieke MINI’s in de autosport. Daarnaast is de JCW voorzien van een opvallend “37” logo als eerbetoon aan de historische overwinning van de MINI Cooper S tijdens de Rallye Monte Carlo in 1964.

BULLDOG RACING.

De nieuwe MINI JCW wordt tijdens de 24uurs race ingezonden door het particuliere raceteam uit Nürburg, Bulldog Racing. De MININ Twin-Power Turbo-raceauto levert de krachtige combinatie van een iconisch ontwerp, betrouwbaarheid en een op het circuit geteste expertise van Bulldog Racing.

MINI-fans kunnen tijdens de 24uurs race van 1 juni tot 2 juni een unieke demonstratie van deze gloednieuwe MINI John Cooper Works verwachten.