Charles Vleeming - mobiel
Charles Vleeming - mobiel

HOE CHARLES AL MEER DAN 26 JAAR ZIJN HART VOLGT ALS SERVICE ADVISEUR.

HET VERHAAL VAN CHARLES.

Ekris Serviceadviseur Charles Vleeming is een ervaren professional met een hart voor zijn vak en liefde voor het merk BMW. Hij blikt terug op een carrière vol uitdagingen, leermomenten en waardevolle ervaringen, waarbij hij zijn eigen weg en hart heeft gevolgd.

HET OVERBRENGEN VAN EEN PASSIE.

Het verhaal van Charles begint bij Ekris, waar hij in 1998 zijn eerste stappen zette in de wereld van BMW. Zijn reis begon toen een collega hem meenam naar Ekris Veenendaal, waar hij als service adviseur begon. Charles herinnert zich hoe hij samen met twee anderen de overstap maakte naar Ekris, waar hij gedurende acht jaar zijn passie voor het merk BMW overbracht naar klanten en collega’s.

In 2006 nam de liefde hem mee naar Maastricht, waar hij zijn expertise inzette bij Keram, wat in 2021 onderdeel werd van Ekris. Zijn bekendheid met Ekris en zijn affiniteit met het merk maakten zijn overgang naadloos. Na een korte periode weg te zijn geweest, keerde Charles terug naar zijn vertrouwde omgeving bij Ekris, waar hij opnieuw met open armen werd ontvangen. Charles voelde namelijk het gemis van zijn eerdere rol en keerde terug naar waar zijn hart lag: het helpen van klanten bij Ekris.

BALANS VINDEN.

Het pad van Charles is niet zonder obstakels geweest. Na een tegenslag in zijn gezondheid zorgde Charles ervoor dat hij zijn werkweek moest aanpassen. Een vierdaagse werkweek bleek een perfecte balans te bieden tussen werk en gezondheid.

VERBINDING IS ESSENTIEEL.

Zijn succes bij Ekris is te danken aan zijn authentieke benadering van klantenservice. Charles gelooft dat verbinding met klanten essentieel is. Hij heeft geleerd om altijd empathisch te blijven en naar de behoeften van de klant te luisteren.

Als Service Adviseur draagt Charles zijn kennis en ervaring over aan de nieuwe generatie en hij voelt zich gewaardeerd wanneer hij als een voorbeeld binnen het bedrijf wordt benoemd.

VOLG JE HART.

Charles erkent dat zijn carrière niet zonder uitdagingen is geweest. Er komen soms moeilijke situaties voor waarbij hij heeft geleerd om empathie, geduld en begrip centraal te stellen. Zijn motto "volg je hart" heeft hem door uitdagende situaties geleid en hem geholpen om altijd plezier te vinden in zijn werk.

In een wereld waarin carrièredoelen vaak de boventoon voeren, blijft Charles vasthouden aan zijn eenvoudige levensfilosofie: leef in het moment, volg je hart en geniet van wat je doet.

INSPIRATIE.

Zijn verhaal is een inspiratie voor iedereen die streeft naar voldoening in hun werk en een diepe verbinding met hun passie. Charles Vleeming, een ware BMW-ambassadeur, bewijst dat succes niet alleen te vinden is in carrière-ambities, maar ook in het koesteren van wat echt belangrijk is in het leven.