BMW Concept Skytop - Header mobiel
BMW Concept Skytop - Header mobiel

BMW CONCEPT SKYTOP.

Uniek ontwerp voor de Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

KRACHT, PRECISIE EN VAKMANSCHAP.

De Concorso d’Eleganza Villa d’Este, de jaarlijkse schoonheidswedstrijd voor historische auto's en motorfietsen die aan de oevers van het Comomeer, wordt ook dit jaar weer verrijkt met een uniek ontworpen auto door de BMW Group. De BMW Concept Skytop is een exotisch en bijzonder elegante auto met een knipoog naar zijn historische voorouders, de BMW Z8 en BMW 503.

EXOTISCH EN ELEGANT DESIGN.

De BMW Concept Skytop is ontworpen met sportieve proporties en moet mensen inspireren om te reizen. De strakke oppervlakken in het exterieur worden vormgegeven door precieze lijnen die het volume van de auto naar achteren richten. De BMW Concept Skytop heeft een opvallend brede motorkap, inclusief de iconische haaienneus met BMW nierengrille.

Het interieur is volledig met hoogwaardig roodbruin leder afgewerkt. De stoelen zijn voorzien van accenten in Brogue-stijl. Het consistent kleurgebruik in combinatie met het unieke ontwerp geven het interieur een gevoel van luxe en ruimtelijkheid. Kristaltoepassingen zijn kunstig verwerkt in de cockpit, wat bijdraagt aan de algehele luxe indruk.